Nieuwe CD Releases
Here Comes The Cowboy
VARIOUS ARTISTS
Here Comes The Cowboy
Label: Caroline
10 mei 2019

Op 10 mei brengt Mac DeMarco het album ‘Here Comes The Cowboy’ uit, zijn vierde volledige album. Kenmerkend voor Mac DeMarco is dat hij op zijn albums met lo-fi sound vrijwel alle instrumenten zelf inspeelt, dat horen we ook weer terug op ‘Here Comes The Cowboy’. Op sommige nummers wordt hij bijgestaan op toetsen door vriendin en tour-toetsenist Alec Meen. Ook zijn technicus, die veel met hem getourd heeft, heeft geholpen met het opnemen en mixen van de plaat. ‘Here Comes The Cowboy’ is opgenomen tijdens twee regenachtige weken in het begin van januari 2019 in zijn eigen appartement met studio in Los Angeles, die DeMarco ook wel de Jizz Jazz Studios noemt. Dit album is een debuut op zijn eigen platenlabel, Mac’s Record Label. Tevens verschenen ‘Nobody’ en ‘All Of Our Yesterdays’ al als singles, nu is het tijd voor ‘On The Square’. Mac DeMarco’s ‘Here Comes The Cowboy’ verschijnt op 10 mei op CD, LP en LP (indie exclusive).

€ 13,95
Categorie:Nieuwe CD Releases
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Wij kijken er naar uit om u te mogen
verwelkomen in de winkel waar we u
met raad en daad zullen bijstaan.

GEGEVENS

TOPDISC
Markt 30,
8820 Torhout

tel: 050/21 64 62
email: info@topdisc.be

Volg Topdisc!

OPENINGSUREN

Maandag: gesloten
Dinsdag: 9u30 – 18u30
Woensdag: 9u00 – 18u30
Donderdag: 9u30 – 18u30
Vrijdag: 9u30 – 18u30
Zaterdag: 9u30 – 18u00
Zondag: gesloten

De winkel is over de middag
gesloten van 12u tot 13u.

INFO

Alle vermelde releasedata en bijhorende prijzen zijn onder voorbehoud.  Afbeeldingen kunnen verschillende uitgaven wijzigen.

Wij doen ons best om de zo juist mogelijke gegevens door te geven en staan machteloos bij last minute aanpassingen en beslissingen. Dank voor jullie begrip..

Scroll naar top