Nieuwe Vinyl Releases
No Treasure But Hope
TINDERSTICKS
No Treasure But Hope
Label: City Slang
15 november 2019

Opgericht in 1991. Dit is hun twaalfde album. Stuart Staples kondigde al aan dat het, drie jaar na het laatste Tindersticks album, tijd werd voor something special. ‘No Treasure But Hope’ is precies wat je verwacht. Een rijk en intuïtief album. Warm met weelderige melodieën afgeleverd in een weetgierige spirit. Dit album werpt een nieuw licht op de kernkwaliteiten van Tindersticks… bathed in the glow of a band intent on rediscovering what they can do. De horizon verbreden zonder focus te verliezen zeg maar. Daarom is dit een voortreffelijk onverwijld, rechtstreeks album dat vooral stemmingvast is zonder aan sfeer en zeggingskracht te verliezen. Je denkt af en toe een bekend Tindersticks nummer te horen tot je je realiseert dat dat het geluid is van een bekende, een vriend misschien zelfs wel. Zo gaan loyaliteit en muziek hand in hand en dat is een heerlijke gewaarwording.

€ 27,95
Categorie:Nieuwe Vinyl Releases
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Wij kijken er naar uit om u te mogen
verwelkomen in de winkel waar we u
met raad en daad zullen bijstaan.

GEGEVENS

TOPDISC
Markt 30,
8820 Torhout

tel: 050/21 64 62
email: info@topdisc.be

Volg Topdisc!

OPENINGSUREN

Maandag: gesloten
Dinsdag: 9u30 – 18u30
Woensdag: 9u00 – 18u30
Donderdag: 9u30 – 18u30
Vrijdag: 9u30 – 18u30
Zaterdag: 9u30 – 18u00
Zondag: gesloten

De winkel is over de middag
gesloten van 12u tot 13u.

INFO

Alle vermelde releasedata en bijhorende prijzen zijn onder voorbehoud.  Afbeeldingen kunnen verschillende uitgaven wijzigen.

Wij doen ons best om de zo juist mogelijke gegevens door te geven en staan machteloos bij last minute aanpassingen en beslissingen. Dank voor jullie begrip..

Scroll naar top